Over Twinxx Events

Over ons

Welkom bij Twinxx


Welkom bij Twinxx BV - Bij Twinxx Events geloven we in de kracht van bijzondere momenten. Wij zijn een dynamisch en creatief evenementenbureau dat zich specialiseert in het realiseren van onvergetelijke ervaringen. Of het nu gaat om zakelijke evenementen, privéfeesten of grootschalige festivals, wij hebben de expertise en passie om uw visie tot leven te brengen.

Wij zorgen ervoor dat elk detail klopt

Onze aanpak


Bij Twinxx Events staat uw wens centraal. We luisteren naar uw ideeën en werken nauw met u samen om een evenement te creëren dat perfect aansluit bij uw visie en doelen. Ons team zorgt voor een vlekkeloze uitvoering, waarbij we geen detail over het hoofd zien. Van de locatie en catering tot de decoratie en entertainment, alles wordt tot in de puntjes verzorgd.

Wij zetten ons in om de visie van onze klanten te realiseren door elk detail met passie en precisie uit te voeren. Door een combinatie van creativiteit, professionaliteit en betrouwbaarheid, streven we ernaar om het vertrouwen van onze klanten te verdienen en hun eerste keuze te zijn voor elk type evenement.

Kennis maken?


Wij verzorgen evenementen, bedrijfsfeesten, openingen, onthullingen en nog veel meer. Twinxx denkt graag met u mee. 

Twinxx Events

Evenementen

Kennis maken?

06 12 62 57 34

info@twinxx.nl

Kerkstraat 123c

7471 AH Goor