Wij creëren 

Bedrijfs- en personeelsfeest


uw partner in het organiseren van onvergetelijke bedrijfsfeesten en personeelsevenementen! Met ons uitgebreide assortiment aan unieke en op maat gemaakte opties, bieden we voor elk bedrijf de perfecte gelegenheid om samen te komen en te genieten.

Bij Twinxx BV geloven we in een consultancy benadering, waarbij we nauw met u samenwerken om uw visie om te zetten in een werkelijkheid. Onze ervaren experts zorgen voor een vlekkeloze uitvoering, terwijl u de volledige controle behoudt over het proces. Of het nu gaat om een klein intiem personeelsfeest of een grootschalig evenement, wij staan garant voor een onvergetelijke ervaring.

ONZE EVENEMENTEN

Bedrijfsfeest


Een geschikt bedrijfsfeest is via Twinxx BV snel gevonden! Wij hebben namelijk voor elk bedrijf een passend bedrijfsfeest in onze portefeuille. Twinxx BV heeft speciaal voor u een selectie gemaakt van verschillende bedrijfsfeesten. Verschillende thema-feesten, sportieve activiteiten, je kunt het zo gek niet bedenken of wij maken er een onvergetelijk bedrijfsfeest van.

Twinxx BV werkt bij de ontwikkeling en uitvoering van events op basis van consultancy. Wanneer u ons inschakelt verwerken wij al uw wensen en doelstellingen. Dit zal leiden tot een uniek, speciaal voor u ontwikkeld concept. Dit zal vervolgens op een perfecte wijze tot uitvoer worden gebracht. Met professionele draaiboeken en checklisten zorgen wij voor een heldere en transparante budget- en kwaliteitsbewaking. Deze is ook voor u als opdrachtgever inzichtelijk. U bepaalt daarbij in welke mate onze producent bij uw evenement betrokken zal worden. U zult al snel overtuigd zijn dat u met Twinxx BV een specialist in huis heeft gehaald. Wij kunnen u veel werk uit handen nemen, zonder dat u daarbij het overzicht kwijt raakt.

Personeelsfeest


Een personeelsfeest is de ideale manier voor uw medewerkers om elkaar eens in een andere sfeer en setting te ontmoeten! Een goed georganiseerd personeelsfeest draagt bij aan de werksfeer en teamspirit. De organisatie van uw personeelsfeest kunt u met vertrouwen aan Twinxx BV overlaten.

Een bijzonder personeelsfeest organiseren vereist ervaring, creativiteit en het vermogen om conceptmatig te kunnen denken. Ons doel is er voor te zorgen dat uw personeelsfeest er één wordt om nooit te vergeten! De professionals van Twinxx BV zijn in staat om een uniek personeelfeest te organiseren door heel Nederland. Dus wilt u een personeelsfeest organiseren in uw regio of daarbuiten? Twinxx BV regelt het!

Twinxx BV, de producent van de glimlach is hét adres voor personeelsfeesten in Nederland. Een geschikt personeelsfeest is via Twinxx BV snel gevonden! Wij hebben namelijk voor elk bedrijf een passend personeelsfeest in onze portefeuille. Twinxx BV heeft speciaal voor u een selectie gemaakt van verschillende personeelsfeesten.Groot of klein, voor alle personeelsfeesten moet u bij Twinxx BV zijn! Onze personeelsfeest specialisten leiden u stapsgewijs door alle fasen van de organisatie van uw personeelsfeest. Vanaf de voorbereiding tot en met de uitvoering. Of het nu gaat om een sfeervol feest voor enkele gasten of een megaparty evenement met duizenden gasten, onze personeelsfeest medewerkers beschikken over een jarenlange ervaring. Zij maken van uw personeelsfeest een top feest.

Events & PRoductie

Vraag deze dienst aan

Uw partner in het creëren van een onvergetelijk evenement.

Kennis maken?

06 12 62 57 34

info@twinxx.nl

Kerkstraat 123c

7471 AH Goor