Special FX

FLAME FX

Een van onze specialiteiten: vlammen in verschillende soorten, maten en vormen. Vlameffecten kunnen in de basis worden gecreeërd op twee verschillende manieren. Door middel van gas of door middel van vloeistof.

Bij Twinxx staat veiligheid altijd op de eerste plaats! Daarom werken wij enkel met producten van de hoogste kwaliteit en met de meest moderne veiligheidstechnieken. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat risico's tot een absoluut minimum worden beperkt.

ONZE FLAME FX

GX2 Flame (GAS)

Het door ons meest ingezette vlameffect is de GX2 Flame. Deze produceert vlammen door middel van gas variabel van 4 tot 8 meter hoog. 

De vlam kan worden aangestuurd door middel van 230V On/Off of via DMX in combinatie met een FX-Switchpack dat is voorzien van een veiligheidskanaal.

De vlam is compatibel met verschillende vormen van brandstof: gasvormig propaan, vloeibaar propaan of een aerosol spuitbus.

Stage Flame (Gas)

De Stage Flame is al jaren een begrip op het gebied van vlameffecten. Dankzij de instelbare hoogte middels een propaan drukmeter is deze machine uitermate geschikt op plaatsen waar de vrije hoogte een belangrijke rol speelt.

Daarnaast is de Stage Flame voorzien van ingebouwde DMX aansturing, wat gebruik extra gemakkelijk maakt.

GET IN 

TOUCH

Geïnteresseerd in een van onze diensten? Kom snel met ons in contact! Uw partner in het creëren van een onvergetelijk evenement van klein tot groot!

GX3 SFX Torch
(Gas)

De GX3 SFX Torch is een met de hand vast te houden vlammenwerper die vlammen produceert tot 2,5 meter en is voorzien van een interne batterij. De SFX Torch wordt voorzien van twee aerosol gasbussen en wordt bediend door het inhouden van de veiligheidsknop op de voorste handgreep en vervolgens het (kort) indrukken van de vuurknop op de achterste handgreep.

F-1800 Circle Flamer (Vloeistof)

De F-1800 Circle Flamer is een vlam effect met vele mogelijkheden doordat de vlamkop tijdens gebruik gedraaid kan worden. 

De machine produceert vlammen tot wel 10 meter hoog bij gebruik van de standaard outdoor nozzle. Door gebruik van andere nozzles kan de hoogte van de vlam worden gereduceerd tot 5 meter.

Het is een grote machine maar door middel van de verwisselbare tank die gevuld wordt met 10 liter vloeibare brandstof (ISOPAR, IPA) op veel verschillende plekken kan worden ingezet.

Volcano 5-way Flame
(Vloeistof)

De Volcano 5-way Flame is een groot en imponerend vlameffect dat vlammen produceert tot 10 meter hoog. De machine beschikt over 5 verschillende outputs die apart of allemaal tegelijk kunnen worden afgevuurd.

De machine wordt gevuld met vloeibare brandstof (ISOPAR, IPA) en verbruikt 60 ml vloeistof per seconde per nozzle. Door de interne tank van 25 liter kan deze vlam bij normaal gebruik dus gemakkelijk een hele dag mee.

Vlamschalen

Twinxx biedt een groot assortiment aan vlamschalen in verschillende formaten. 

Vlamschalen kunnen dienen als decoratie en manueel worden aangezet of worden aangestuurd middels DMX. Bijvoorbeeld wanneer deze worden verwerkt in decor en onderdeel zijn van een grotere show.

Vlamschalen zijn toepasbaar in vrijwel elke situatie, zowel binnen als buiten.

SPECIAL FX NODIG? 

Flame FX

Bekijk Gallerij

Get in

TOUCH!

Kerkstraat 123c

7471 AH Goor