Over Twinxx FX

Over ons

Welkom bij Twinxx

Welkom bij Twinxx BV - dé producent van een glimlach! Wij zijn een toonaangevend evenementenbureau dat gespecialiseerd is in het organiseren, begeleiden en ondersteunen van een breed scala aan evenementen, festivals en feesten. Bij Twinxx BV draait alles om het creëren van onvergetelijke ervaringen en het brengen van een lach op ieders gezicht.

Twinxx, de producent van een glimlach

Twinxx, de producent van een glimlach

Wij zorgen ervoor dat elk detail klopt

Onze missie

Onze missie is simpel maar krachtig: het organiseren van unieke en memorabele evenementen die mensen samenbrengen en blijvende herinneringen creëren. Of het nu gaat om grootschalige festivals, intieme bedrijfsfeesten of spectaculaire openingen en onthullingen, wij zorgen ervoor dat elk evenement perfect is afgestemd op de wensen en behoeften van onze klanten. 

Wij denken graag met u mee en zoeken naar creatieve oplossingen die perfect aansluiten bij uw visie en doelen. Of het nu gaat om een groot publieksevenement of een kleinschalige bedrijfsviering, wij zorgen ervoor dat elk detail klopt.

GET IN 

TOUCH

Geïnteresseerd in een van onze diensten? Kom snel met ons in contact! Uw partner in het creëren van een onvergetelijk evenement van klein tot groot!

Special FX

Onze branches

Get in

TOUCH!

Kerkstraat 123c

7471 AH Goor