Special FX

CO2 FX

CO2-effect wordt gecreëerd wanneer vloeibare CO2 in aanraking komt met de vochtige deeltjes in de buitenlucht. Hierdoor ontstaat een grote witte rookwolk tot wel 10 meter die ook snel weer zal verdwijnen afhankelijk van de luchtvochtigheid en de temperatuur.

CO2 apparatuur wordt voorzien van vloeibare CO2 door middel van speciale CO2 slangen die zijn aangesloten op een fles of bundel met flessen voorzien van een stijgbuis (voor afname van vloeibare CO2).

Met een grote 37,5 kg CO2 fles kan ongeveer 80 seconden CO2-effect worden gecreëerd.

Vloeibare CO2 is ook beschikbaar in kleinere flessen voor 50 seconden aan effect of in bundels voor 960 seconden aan effect. 

Bundels kunnen ook gebruikt worden voor het voeden van meerdere CO2 apparatuur door deze te splitsen.

ONZE CO2 FX

CO2 Jet

De CO2 Jet is een veelgebruikt apparaat dat werkt middels 230V On/Off besturing. 

Wanneer er spanning op de CO2 jet komt te staan zal er een speciale en snel reagerende klep openen wat de vloeibare CO2 doorgang geeft richting de output van de CO2 Jet. Dit zal in de juiste omstandigheden resulteren in een wolk tot 10 meter.

CO2 Gun

De CO2 Gun is een heel populair handheld apparaat. 

Doordat één persoon de CO2 Gun vasthoudt en bedient is dit apparaat uitermate geschikt voor bijvoorbeeld DJ’s of andere soortgelijke acts.

De CO2 Gun kan tijdens het gebruik alle kanten op gericht worden en zelfs zwaaiende bewegingen mee maken.

De CO2 Gun kan onder de juiste omstandigheden een effect creëren tot 10 meter.

GET IN 

TOUCH

Geïnteresseerd in een van onze diensten? Kom snel met ons in contact! Uw partner in het creëren van een onvergetelijk evenement van klein tot groot!

CO2 FX

Bekijk Gallerij

Get in

TOUCH!

Kerkstraat 123c

7471 AH Goor