Special FX

SPARK FX

Sparkular effecten werken op basis van speciaal titanium granulaat. Het poeder wordt verwarmd waardoor het gloeiende effect wordt gecreëerd. Vervolgens wordt het poeder weggespoten waardoor het effect veel weg heeft van een vuurwerkfontein. Hierdoor is het een uitermate geschikte (vergunningsvrije) vervanger voor wanneer echte vuurwerkeffecten niet tot de mogelijkheden behoren. Sparkular effecten worden bediend door middel van DMX signaal. 

ONZE SPARKULARS

Sparkular

De reguliere Sparkular is zowel beschikbaar als outdoor (spatwaterdicht) en indoor (niet spatwaterdicht) variant. De machine creëert een fontein effect van 2 tot 6 meter hoog en wordt aangestuurd door middel van DMX. 

De machines kunnen vooraf worden afgevuld met 200 gram granulaat, wat goed is voor ongeveer 10 minuten aan fontein effect.

Sparkular Jet

De Sparkular Jet is een machine die ongeveer 15 gram sparkular granulaat in één keer wegschiet. Dit creëert een effect tot 10 meter hoog.

De machine kan vooraf worden afgevuld met maximaal 450 gram aan sparkular granulaat en kan daarmee ongeveer 30 keer schieten.

Na een schot heeft de machine ongeveer 20 seconden nodig om weer op druk te komen voor het volgende schot.

Dit effect kan dienen als uitermate geschikte vervanger voor een 1 seconde Gerb-effect uit ons PSE vuurwerk (Pyrotechnische Speciale Effecten) assortiment.

Sparkular Blaster

De allernieuwste Sparkular Blaster is een handheld Sparkular machine die in vrijwel alle richtingen sparkular effect kan afschieten. 

De Sparkular Blaster kan een effect creëren van 2 tot 4 meter. En wordt vooraf afgevuld met maximaal 200 gram sparkular granulaat.

Het apparaat beschikt over een interne accu die ongeveer 90 minuten meegaat wanneer deze volledig opgeladen is. 

GET IN 

TOUCH

Geïnteresseerd in een van onze diensten? Kom snel met ons in contact! Uw partner in het creëren van een onvergetelijk evenement van klein tot groot!

Spark FX

Bekijk Gallerij

Get in

TOUCH!

Kerkstraat 123c

7471 AH Goor