Overige FX

Special FX

Overige FX


Bent u op zoek naar een Schuim-, Snow FX of Skydancer? Ook dan bent u bij Twinxx aan het juiste adres. 

Onze overige FX

Schuim FX

Een schuimmachine is de perfecte toevoeging aan elk (kinder)feestje of hindernisbaan!

De machine werkt door middel van een pomp die een mengsel van water (1000L/IBC) en speciale foam/snow fluid (20L) door een slang pompt richting een grote blower. 

Deze blower voorziet het mengsel van lucht waardoor er grote hoeveelheden schuim ontstaan. De blower kan desgewenst worden opgehangen op hoogte en werkt op 230V On/Off. Datzelfde geldt voor de pomp. 

Bij gebruik dient eerst de pomp te worden geactiveerd zodat de slangen zich kunnen vullen met schuim mengsel. Vervolgens activeert u de blower. 

Wanneer u geen schuim meer wenst toe te voegen, schakelt u simpelweg de blower en daarna de pomp weer uit.

Skydancer FX

Skydancers bestaan uit een blower voorzien van een grote hoes met kleur of vorm naar keuze. Wanneer de skydancer wordt geactiveerd (door middel van 230V On/Off) zal de hoes zich vullen met lucht en een vrolijk ‘dansend’ effect creëren.

GET IN 

TOUCH

Geïnteresseerd in een van onze diensten? Kom snel met ons in contact! Uw partner in het creëren van een onvergetelijk evenement van klein tot groot!

Snow FX

Sneeuwmachines zijn er in verschillende formaten en zijn dus beschikbaar voor vrijwel elke locatie.  

In tegenstelling tot een schuimmachine die grote hoeveelheden schuim bundelt, spuit de sneeuwmachine kleine vlokken schuim de lucht in waardoor een sneeuw-effect wordt gecreëerd. 

Bij een sneeuwmachine hoeft, mede in tegenstelling tot een schuimmachine, geen water te worden toegevoegd.

Voor kleinere locaties bieden wij de MagicFX Snowbox aan. Is uw locatie groter? Dan bieden wij de MagicFX Snowcase aan. De Snowcase kan de sneeuw zowel rechtstreeks vanuit de machine omhoog spuiten als middels een grote slang transporteren naar het dak van de locatie om de sneeuw vanuit het dak neer te laten dwarrelen.

SPECIAL FX NODIG? 

Overige FX

Bekijk Gallerij

Get in

TOUCH!

Kerkstraat 123c

7471 AH Goor