Confetti / Streamer FX

Special FX

Confetti / Streamer FX

Twinxx beschikt over een groot assortiment aan apparatuur voor het verspreiden van confetti en/of streamers. Van kleine locatie tot groot stadion.

Wij denken graag met u mee in het vinden van de juiste apparatuur voor het verschieten van confetti en/of streamers.

Alle papieren confetti/streamers die wij gebruiken zijn van absolute A-kwaliteit, kleurvast en 100% biologisch afbreekbaar.

ONZE Confetti / Streamer FX

Stadiumshot

De Stadiumshot is een krachtige machine die wanneer deze wordt geactiveerd confetti en/of streamers met een druk van maar liefst 8 bar wegschiet.

De Stadiumshot beschikt over een herlaadbare buis die middels snelkoppelingen van het apparaat kan worden verwijderd om bijvullen extra veilig te laten verlopen.

De Stadiumshot bestaat in twee verschillende varianten, een variant die werkt middels 230V On/Off en een variant die werkt middels DMX.

De variant die werkt middels 230V On/Off bouwt druk op door middel van een externe compressor die automatisch afslaat wanneer deze de ingestelde hoeveelheid druk heeft bereikt. Wanneer er spanning op de machine komt te staan zal de inhoud van de vooraf gevulde buis worden weggeschoten.

De variant die werkt middels DMX beschikt over een interne compressor en een extra FX-ARM veiligheidssysteem. De Stadiumshot wordt na het afvullen en op druk brengen op scherp gezet middels een externe ARM controller. Dit geeft een visueel signaal op het apparaat. 

Vervolgens dient er via DMX een safetykanaal te worden geactiveerd. Het apparaat is nu klaar om te schieten en zal worden afgeschoten via een apart DMX vuurkanaal. Deze variant wordt veel gebruikt bij grotere evenementen en festivals waarin andere effecten ook via DMX worden aangestuurd.

Stadium- & Superblaster (XL)

De Stadiumblaster en Superblaster zijn machines die door middel van CO2 gedurende een langere periode confetti kunnen verspreiden over een grote locatie. 

De Stadiumblaster wordt aangestuurd door middel van DMX maar is ook met de hand te bedienen door middel van een handmatige CO2 kraan.

De Superblaster (XL) is de voorganger van de Stadiumblaster en beschikt niet over ingebouwde DMX. Wel is deze met de hand of door middel van een externe CO2 toevoerklep die werkt op 230V On/Off te bedienen. 

Handheld Cannon

Een wolk confetti in een handomdraai! Een handheld cannon is een kartonnen koker gevuld met confetti of streamers. Door het draaien van de onderkant van de handheld cannon wordt de inhoud van de koker met kracht weggeschoten, wat resulteert in een feestelijke wolk confetti of streamers. Bij een handheld cannon is verder geen apparatuur of bekabeling noodzakelijk.

GET IN 

TOUCH

Geïnteresseerd in een van onze diensten? Kom snel met ons in contact! Uw partner in het creëren van een onvergetelijk evenement van klein tot groot!

Confetti Gun

De confetti gun is een handgeweer welke gevuld kan worden met drie (verschillende) electric cannons voorgevuld met confetti of streamers. 

De gun beschikt over een interne accu (die op te laden is middels een powercon aansluiting), een ingebouwde richtlaser en instelmogelijkheid om één buis weg te schieten of alle drie de buizen tegelijkertijd.

Powershot 

De powershot is een stationair apparaat dat op veel verschillende manieren kan worden bevestigd en wordt geladen met één electric cannon per apparaat. Het apparaat werkt op 230V On/Off. Dat wil zeggen dat wanneer er spanning op het apparaat komt te staan, de electric cannon zal worden afgeschoten.

Clubblower

De Clubblower is een machine die kan worden neergezet of opgehangen en die gedurende langere periode confetti kan verspreiden over een kleinere ruimte. De machine werkt op basis van 230V On/Off en kan vooraf worden geladen met confetti welke langzaam door de machine zal worden toegevoerd naar de output.

SPECIAL FX NODIG? 

Confetti / Streamer FX

Bekijk Gallerij

Get in

TOUCH!

Kerkstraat 123c

7471 AH Goor